Lustrumfeest, mei 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 zijn 168 vrienden naar het gebouw van De Munt aan de Leidseweg in Utrecht gekomen om met elkaar het vierde lustrum van Gastheerschap en Cultuur te vieren.
Het programma begon met een ontvangst met muziek verzorgd door pianist Fulco en zangeres Rebecca in de Eerste Slagruimte van De Munt. Na de opening heeft een gids van het voormalig geldmuseum eerst over de historie van De Munt op verschillende plaatsen in Utrecht verteld. Samen met twee andere gidsen hebben de gidsen de vrienden in groepjes rondgeleid door het fraaie gebouw. 
Na mooie toespraken van voorzitter Jorik van Bijlert en de Utrechtse wijkwethouder binnenstad Anke Klein volgde een drie gangen ‘walking/sitting dinner’. De paarse goochelaar Quintus van Amstel verraste tijdens en na het diner velen met zijn kunsten.
Twee bestuursleden presenteerden hierna op grote schermen een pubquiz met 30 soms lastige weetvragen, die met veel aandacht werd gevolgd. De winnaars waren oud bestuursleden.
Vanaf 20.15 uur tot het einde van het feest om 23.00 uur werd er door een behoorlijke groep vrienden in het auditorium enthousiast gedanst op muziek van Richy Brown met zijn band.
Al met al hebben we met dit feest de succesvolle eerste twintig jaar van onze stichting met veel plezier gevierd.